Estetica dentară

Clinica stomatologică TerraDent oferă pacienților servicii de estetică dentară eficiente și de înalta calitate.

În stomatologie, procedurile de ESTETICA DENTARĂ reprezintă modalitatea de a îmbunătăți și remodela aspectul dinților, astfel încat pacientul să își recapete încrederea în sine și să poată zâmbi din nou fără complexe. Cu ajutorul serviciilor stomatologice pe care le oferă clinica dentară TerraDent, estetica dentară are acum o abordare minim invazivă, biocompatibilă, folosind tehnologii de ultima generație, precum laserul dentar.

Ceea ce facem noi diferit față de alte clinici dentare este faptul că reușim să construim planuri de tratament ce restaurează zâmbetul cu intervenții minime. Gândim întotdeauna minimalist, ca și cum am trata proprii noștri dinți.

În acest fel, după o consultație cu camera intraorala și o examinare amănunțită inclusiv radiologica, planul de tratament se stabilește după principiile minim-invazivitatii.

Clinica stomatologica TerraDent oferă pacienților servicii de estetică dentară eficiente și de înaltă calitate:

  • albirea dentara LASER;
  • fatetele dentare;
  • implant dentar LASER;
  • lucrări protetice estetice;
  • obturații (plombe) fizionomice;
  • tratamentul ortodontic (corectarea poziției dinților);
  • coroane integral ceramice, cu aspect ultra-natural;
  • coroane de ceramica pe zirconiu si zirconiu integral;
  • proceduri de igienizare profesionala (detartraj ultrasonic, periaj profesional, airflow).

Toate aceste proceduri au ca scop final realizarea unui aspect sănătos și frumos al dinților. Pe lângă faptul că procedurile de estetică dentară restabilesc rezistența dinților, oferă și înfrumusețarea zâmbetului.

Astfel, pacienții noștri se pot bucură de cele mai moderne și eficiente proceduri, cum ar fi albirea profesională, fațetele dentare și albirea dentară cu LASER. Toate aceste proceduri de estetică dentară le oferă pacienților posibilitatea de a zâmbi, le va îmbunătăți calitatea și eficiența comunicării, vor obține mai multă încredere în sine, oferindu-le chiar șansa unei evoluții personale și profesionale.

Zâmbetul – Cartea de vizită a fiecăruia dintre noi

Unul din obiectivele clinicii TerraDent este crearea unui zâmbet atrăgător și sănătos cu ajutorul procedurilor și serviciilor de estetică dentară.

Un zâmbet alb și frumos, îi crează pacientului posibilitatea de a avea mai multă încredere în sine. Zâmbetul este elementul cheie în interacțiunea cu cei din jur, ne apropie de ceilalți, ne ajută să comunicăm armonios și să răspândim emoții pozitive în jurul nostru.