Despre Noi

De ce să ne alegi pe noi?

Am creat conceptul Terra Dent din pasiune pentru zâmbete și din dorința de a oferi pacienților noștri nu doar un tratament la medicul stomatolog, ci o călătorie plăcută spre zâmbetul mult visat. Pasiunea echipei noastre este să deseneze zâmbete, beneficiind de tehnologia de ultimă generație. Pentru că fiecare dintre noi este diferit, oferim tuturor celor ce ne pășesc pragul o experiență premium.

Noi, echipa TerraDent, am început povestea în urmă cu 7 ani, prin implementarea conceptului de „design al zâmbetelor”. Îmbinand profesionalismul, confortul și tehnologia, creăm zâmbetele mult dorite printr-o poveste unică pe care fiecare din pacienții noștri o trăiesc.

Scopul nostru

Pentru că zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pe care îl purtăm, îmbinând estetica cu funționalitatea, prin terapii individualizate și tratamente precise asistate de computer, specialiștii noștri creează, cu ajutorul tehnicienilor cu experiență internațională, cele mai frumoase si sănătoase zâmbete.

Lucrul in echipă, dedicarea unei cauze nobile și pacienții fericiți ne fac sa urmărim întotdeauna perfecțiunea. Aceasta nu ar fi posibilă fără aparatura performantă, training-uri permanente la nivel internațional, transfer de tehnologie si informație digitală. Ne place să investim în pacienții noștri, cu multă răbdare și pasiune, dăruind timpul și performanțele noastre profesionale sănătății și frumuseții lor.