Chirurgia dentară

În clinica stomatologică TerraDent , avem un principiu pe care îl aplicăm în tot ceea ce facem în cabinet.

Credem cu adevărat că sănătatea orală poate fi păstrată prin educație, tocmai de aceea alocăm timpul necesar fiecărui pacient pentru a-i prezenta în detaliu opțiunile de tratament și pentru a înțelege care sunt avantajele, riscurile și efectele pe termen lung asupra sănătății generale și asupra calității vieții sale.

Iar atunci când vorbim despre reabilitări orale complexe sau intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale, informarea completă a pacientului și oferirea sprijinului necesar acestuia pe tot parcursul tratamentului cât și după sunt nelipsite din structura noastră umană și profesională.

Departamentul nostru de chirurgie orală este completat și asistat în realizarea tratamentelor de ultimele tehnologii digitalizate din domeniul stomatologiei. Iar cele mai mari beneficii sunt, fără îndoială, ale pacientului: vindecare de 7 ori mai rapidă, rezultate predictibile, fără disconfort și stres, osteointegrare sigură, folosirea plasmei din sângele pacientului pentru refacerea țesuturilor, estetică deosebită a lucrărilor, siguranța pacientului de a fi implicat și informat în fiecare etapă a tratamentului.

PROCEDURI DE CHIRURGIE ORALĂ OFERITE:

  • Extracțiile dentare;
  • Implantul dentar;
  • Adiție de os și membrană;
  • Tratamente parodontale complexe în câmp deschis.